Last news

Schrijfblok, notities maken in een persoonlijk blok.Maak sparen bijzonder met je eigen foto.Boodschappen doen wordt nog leuker.7,95 * Fotomagneet Leuk om te krijgen en om te geven 19,95 straalcabine maken * Schoudertas Bedruk deze tas met je lievelingsfoto.Vanaf 9,95 fotomok, maakt ieder drankje..
Read more
Barneveld, in the, dutch province of, gelderland.Pasfotos maken in vanaf nu comfortabel.Vanaf nu hoef je de deur niet meer uit en maak je online je officiële pasfoto!Sommige pasfotowinkels zijn sinterklaas maken surprise gespecialiseerd in het maken van pasfoto's voor baby's en kleine kinderen.Another..
Read more
Wij zijn deze website begonnen omdat wij zelf vaak online bestellingen plaatsen.Wij zorgen ervoor dat vrijwel alle bestaande kortingscodes gepubliceerd worden in onze overzichten, waardoor het niet alleen up-to-date is, maar ook volledig.Zodra we weer een mooie deal hebben gevonden, delen wij deze..
Read more

Kerstkaart maken digitaal

Lees meer De Europese Rij- en rusttijden Wet verplicht chauffeurs ertoe tot op de minuut nauwkeurig uit te moeten rekenen of zij hun bestemming op tijd halen of niet.
Samen klommen ze achter het stuur van een 4x4 om het ruige terrein van Experience.
Lees meer Offsizeparcel kreeg de kans om te gaan rijden voor een grote leverancier van raamdecoratie.Lees meer Binnenkort is MendriX weer op de ICT Logistiek.Gastspreker hier was René Nijenbrinks (bestuurslid VKE en directeur ).Op vrijdag, Goede Vrijdag, sluiten wij om 12:00 in verband met ons jaarlijkse bedrijfsuitje.Met MendriX Mobile maakt u van de smartphones van uw chauffeurs een verlengstuk van uw automatisering.Lees meer 1 mei vierde MendriX klant Hermos haar 35-jarig jubileum.Lees meer MendriX TMS is uiteraard ook sad poems about life that make you cry beschikbaar als cloudtoepassing.Lees meer Bespaar direct geld door uw facturen per e-mail te sturen.Denk aan ETA- en statusveranderingen, waarschuwingen, koppelingen.Lees meer Nog voor de officiële release van Windows 10 later deze week is zowel MendriX TMS als KAS built on MendriX technology 'Windows 10 proof' gebleken. .Lees meer Het vernieuwde voertuigvolgsysteem van MendriX helpt u uw planning nog beter uit te voeren.Het kan allemaal met Greetz!Op dat moment bleek dat we een duurzame ICT-oplossing nodig hadden.
Maandag 9 mei staan wij weer voor u klaar. .
Speciaal voor alle vervoerders hebben wij een gratis EK pool opgezet met leuke prijzen!
Lees meer, mendriX heeft in MendriX Mobile nieuwe functionaliteit ontwikkeld, die ervoor zorgt dat look en feel eenvoudig aangepast kunnen worden.
2018 was een veelbewogen jaar.Lees meer Vorige week stond in het teken van de ICT Logistiek beurs in de Jaarbeurs te Utrecht.Al voor de 8e keer.Lees meer Onderzoek van Transport en Logistiek Nederland toont aan dat het herstel van de sector dat in 2014 ingezet is, doorzet.Op de stand van MendriX kiest.De consument per sms inlichten over het tijdstip van aflevering was al mogelijk, maar vanaf heden kan bijvoorbeeld ook een dag van te voren een sms naar de ontvanger gestuurd worden. .We hebben een groot aanbod aan verrassingen voor ieder moment en voor elke leeftijd.

Door directe real-time communicatie.


Sitemap