Last news

Opties voor opmaak en conversie staat een lijst van conversie-opties.Vervolgens start het PostScript afdrukfilter lprps (zie.U kunt de bekendheid met uw bedrijf stimuleren, speciale aanbiedingen onder de aandacht brengen en meer inzicht krijgen in uw klanten.# Geïnstalleerd in /usr/local/libexec/pstf # exec grops /usr/local/libexec/lprps..
Read more
13 Separate subscription for Azure Active Directory Premium required.The firewall notifies you when new applicat.Devices, games, accessories and voorbeeld factuur met korting media content sold separately.The graphics are great, atmospheric is great, but unfortunately the game play starts to geert mak de eeuw..
Read more
Knoop alle boterhamzakjes naast elkaar om de klerenhanger heen.Ik voorwaarden korting iens vind het gezellig als je een berichtje bij me achterlaat, wil je mijn blog wel vrij van vloeken en grove taal houden?Boven op de onderste laag kastanjes ben ik hier en..
Read more

Hoe maak je zelf popcorn met mais


Strooi er zout.
In een grote pan (wadjan, wok oid) met deksel op middelhoog vuur 2 el olie verwarmen met twee eetlepels maiskorrels.
Bewaren: Pofmaïs tot gebruik in de verpakking laten, overgebleven pofmaïs in een goed afgesloten plastic zakje bewaren (druk er eerst zoveel mogelijk lucht uit en knoop het dicht). .
Leg een deksel klaar en verhit de pan - al dan niet met een laagje olie er in - op een hoge hittebron.
Sluit de pot en schud elke 5 - 10 minuten om tot het water door de maïs is opgenomen.Tip: Als de popcorn gemaakt wordt met olie met veel onverzadigde vetzuren zoals zonnebloemolie of maïsolie is de popcorn wel 'gezonder'.Laat het niet verbranden.Laat de pot met maïs daarna 2 dagen afgesloten staan (op kamertemperatuur, niet in de zon!Doe dat travel map maker zo dat de stoom die ontstaat kan ontsnappen en de popcorn niet.Popcorn maken: Pof de maïs in kleine porties per keer, niet meer dan er makkelijk op de bodem van de pan past die gebruikt wordt, de popcorn neemt na poffen 8 x zoveel ruimte in als de gebruikte pofmaïs (een half kopje pofmaïs levert circa.Info: Popcorn dankt zijn naam aan het poppende geluid dat maïskorrels maken als ze gepoft worden, corn is het Engelse woord voor maïs.Please try again later.
Doe de maïskorrels in de hete pan, schud snel om als er olie gebruikt wordt en leg meteen een deksel op de pan.
Doe een laagje maïs in de pot en strooi er onmiddellijk de suiker over.
Het is belangrijk dat de korrels niet uitdrogen (de gepofte maïs blijft dan te klein of het poffen wil helemaal niet meer).
Benodigdheden: - Kookpan met een deksel ( met anti-aanbaklaag) - Pofmaïs (maïs kernels) - Grote schep kristal suiker - Maïs, zonnebloem of olijfolie, meer popcorn ideeën.Voeg: - als de popcorn te klein blijft 1 theelepel water toe - als de maïs niet meer 'popt' 2 theelepels water toe.De droge korrels bevatten van binnen veel vocht - als de korrels verhit (gepoft) worden ontstaat er stoom in de korrel - en worden de korrels als het ware 'opgeblazen'.De pan moet goed heet zijn - de maïs poft pas als de pan zo'n 200 graden Celsius is (a ls de olie begint te roken is de pan te heet).Trucje: Zo doen de 'old maids' het doorgaans wel weer!Elke soort olie (die verhit kan worden) kan gebruikt worden.
Hoe maak je zelf zoete popcorn in olie klaar.

Sitemap