Last news

Stel gerust al uw klus vragen.Koop anders eerst eens een goed boek over houtbewerking.Zo'n stellingkast is een goede en vrij goedkope basis voor een kooi.In deze stoere workshop klussen of doe-het-zelf klussen leert u: een gordijnroede of schilderij ophangen, lamp ophangen dus boren..
Read more
Ever hear of Albizia?1,000,000 (3 Prizes) 3rd Prize.Maca doesnt contain hormones, but contains alkaloids that work with ones hormonal system on an individual basis and fills in the weak spots.At first, I was wondering what I could use it for.We all look at..
Read more
Voorkom dit soort teleurstellingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.Wanneer alles klopt klik je op Verder om jouw bestelling te morph two faces to make a baby plaatsen.Je bevindt je nu in je winkelmandje.Het is alleen al een feestje om bij Douglas..
Read more

Hoe maak ik een screenshot met huawei
hoe maak ik een screenshot met huawei

Rating is available when the video has been rented.
Handig, overzicht: ontdek wanneer jouw Samsung-toestel de Android Pie-update krijgt.
Vanaf daar kan je hem versturen zoals je ook gewone foto's verstuurt.Bij andere toestellen kan je de optie ook in de notificatieslider terug vinden.Druk in plaats van de home-knop, nu de volume-knop aan de linkerkant in.Mac OS X maakt een foto en slaat het op als bestand op het bureaublad.Stel ze dan hieronder in een comment!Het bestand is te herkenen aan Schermafbeelding.
Terwijl je die knop ingedrukt houdt, druk je op de aan/uitknop aan de zij- of onderkant.
Tussen de opties uitschakelen en herstarten staat bij sommige Sony-toestellen bijvoorbeeld vervolgens de knop Screenshot maken.
Hoe kunnen we volgens jou onze pagina Toestelhandleidingen verbeteren?
Alle toestellen vanaf Android.0 kunnen een screenshot maken.Een venster ) om er een afbeelding van te maken.Hou command ingedrukt samen met en druk op 4, gebruik de muis om een vierkant te tekenen van het gebied waar je een afbeelding van wil of druk op de spatiebalk en click op iets (bijv.Als het werkt, licht je scherm kort.Zo is het bij OnePlus mogelijk om een screenshot te maken door met drie vingers over het scherm te vegen.Het systeem is voor alle iPhones hetzelfde, dus of je nou een iPhone 7 of een iPhone 8 plus hebt, het werkt altijd identiek.Ga naar het scherm waar je een screenshot van wilt maken Houd de onderste volumeknop ingedrukt en druk tegelijkertijd op de aan/uitknop.


Sitemap