Last news

Stoere broeken voor je avontuurlijke zoon en leuke jurken voor je kleine meid.Zijn jouw kinderen lekker levenslustig en altijd in voor avontuur?In de kinderkleding sale vind je alles om je kroost met een gerust hart de wereld te laten verkennen.Slim kopen doe je..
Read more
You can just follow the instructions and start enjoying the gifts cards from iTunes.Users interested in creating accounts with iTunes can simply buy from iTunes Gifts Cards and produce identity and detailed information of address and telephone at iTunes USA and redeem the..
Read more
Dit vond vooral in Zuid-Duitsland en de hoe maak ik een screenshot met huawei Alpen plaats.De klok (de wijzer loopt langs de prijzen van hoog naar laag) werd gezien als een eerlijker methode.De schildering is circa.000 jaar oud en stamt uit het paleolithicum.Hier..
Read more

Haarband maken van stof
haarband maken van stof

Knip nog een strook die 7,5 cm breed is en 1/3 van de omtrek van je hoofd.
Zoek een sjaaltje van een mooie stof; je kunt ieder materiaal gebruiken dat je wilt, maar katoen blijft beter zitten dan zijde of satijn.
Showen maar met die haarband!
Zorg dat ze allebei plat liggen (niet gedraaid of geknoopt leg ze parallel aan elkaar op een tafel met hun naden bij elkaar.4, keer de stof.Om het afwerken van je haarband makkelijker te maken kan je de stof even platstrijken.Probeer een haarband te maken die de illusie wekt van een bloemenkrans.Met ijzerdraad, want dan blijft je haarband beter zitten.Hierdoor wordt de mooie kant van de stof weer zichtbaar en is de haarband mooi afgewerkt.
Dit wordt het middelste gedeelte dat de strik in vorm plooit.
Alleen de "verkeerde" kant van de stof, de kant waarop het patroon vager is, zou zichtbaar moeten zijn.
Neem de twee uiteinden van de doorgeknipte haarband en leg ze tegen elkaar, zodat ze nu een lus vormen die aan je andere haarband vast zit.
De haarband krijgt namelijk straks een breedte van.Kies een elastiek dat bij je haarkleur past en minder dan 2,5 cm breed.Deze haarband met bloemen is heel populair geworden de laatste tijd.Pak de twee uiteinden van de sjaal en zorg dat het opgevouwen en plat blijft, en wikkel het om je hoofd zodat de uiteinden boven je voorhoofd uitkomen.Waarom het dan niet up-cyclen tot een leuke hoofdband?IJzerdraad ongeveer hellendoorn korting 2017 75 cm (afhankelijk van de grootte van je hoofd) kniptangetje, stof naar keuze 75 cm x.Benodigdheden, stukje stof van minimaal 75 cm x.


Sitemap